Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 7 werkdagen Liever afhalen? Dat kan al vanaf 1 werkdag!

Dit RVS dag- en nachtslot is ideaal als je je tuinhuis of schuurtje op slot wilt kunnen draaien. Het dag- en nachtslot leveren wij met 3 sleutels.

Specificaties van RVS dag- en nachtslot

  • Materiaal: RVS (Roest Vrij Staal)

Waarom gebruik maken van een RVS dag en nacht slot

Met een dag- en nachtslot kan je overdag de deur van je tuinhuis of schuurtje openen en sluiten met de deurklink. Je loopt dan makkelijk even naar binnen om iets te pakken. Met het dag- en nachtslot heb je daarnaast de optie om de deur op slot te draaien. Zo staan je spullen veilig opgeborgen als je er even geen zicht op hebt.

Combineer het RVS dag- en nachtslot met andere Douglas producten

Bij Douglas-hout.nl vind je verschillende Douglas Accessoires. Ga je een deur plaatsen in je tuinhuis of schuur en heb je nog scharnieren nodig? Ook deze vind je bij ons. We leveren de RVS kogelscharnieren 89x89mm in sets van 3. De set kogelscharnieren is ook in het zwart verkrijgbaar.

Het deurbeslag dat je nodig hebt is afhankelijk van het project waaraan je werkt. Voor een tuinhek gebruik je bijvoorbeeld een Heksluiting met pen. Ben je op zoek naar deurbeslag dat geschikt is voor een tuinpoort, dan is een Rolschuif met bocht een goede optie.

Advies nodig over het plaatsen van RVS dag- en nachtslot?

Ga je aan de gang met ons RVS dag- en nachtslot, maar heb je nog advies nodig over het plaatsen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer informatie
CategorieDeur Beslag

RVS dag- en nacht slot

€ 52,94 € 43,75
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

  •  

    Snelle LeveringUit eigen voorraad

  •  

    Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

    Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren