Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 7 werkdagen Liever afhalen? Dat kan al vanaf 1 werkdag!

Levering België

Bestellen

Na uw bestelling ontvangt u automatisch een email met daarin uw bestelgegevens.


Wij streven ernaar uw bestelling binnen 7 tot 10 werkdagen te bezorgen. Doorgaans gebeurt dit sneller maar dat is afhankelijk van onze voorraden en geplande routes. Wij nemen contact met u op over de leverdatum.

Afhalen

Bij het plaatsen van een bestelling kunt u aangeven of u de bestelling wilt laten bezorgen of dat u de bestelling af komt halen in Ede in Nederland. Bij afhaal krijgt u bericht als het bestelde voor u klaar ligt.

Bezorgen

De bezorgkosten worden berekend op basis van het afleveradres in België. De bezorgkosten zijn als volgt:

Postcodes

Postcodes: 10 t/m 39 ; 90 t/m 99

Bestellingen tot €1750,- €119*
Bestellingen vanaf €1750,- €99,-

40 t/m 89

Bestellingen tot €1750,- €149,-*
Bestellingen vanaf €1750,- €119,-
Deze bedragen zijn inclusief 21 % BTW.
 
Extra toeslag

Voor het bezorgen op bijzondere afleveradressen, die door onze chauffeur niet direct te bereiken zijn (bijvoorbeeld door wateroversteekplaatsen), kan een extra toeslag in rekening worden gebracht.

Levering

Indien u niet in staat bent om de goederen zelf in ontvangst te nemen, kunt u bij uw bestelling aangeven op welke plaats wij de artikelen moeten neerzetten (bijv. oprit of tuin). Hierbij wordt aangenomen dat de leverbon niet ondertekend kan worden en dat de chauffeur zorg draagt voor het controleren van uw bestelling.

Uw bestelling wordt op een goed bereikbare plaats direct naast de vrachtwagen afgeleverd. Voor verder verplaatsen dient u zelf zorg te dragen. Plaatsing in uw tuin of onder carport gebeurt in overleg met de chauffeur, hij kan samen met u bepalen wat wel of niet mogelijk is.

Contact

Douglas-hout.nl
Dwarsweg 8
6716 BJ Ede
Tel.: 0318-501331
E-mail: info@douglas-hout.nl