Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 7 werkdagen Liever afhalen? Dat kan al vanaf 1 werkdag!
Meer informatie
Description

Douglas houten Zweeds rabat is te gebruiken volgens het potdeksel principe. Bij Douglas houten Zweeds rabat is de zichtzijde fijn bezaagd en de achterzijde geschaafd.


  Douglas houten Zweeds rabat is uitermate geschikt voor
  • Wandbekleding voor o.a. schuren en veranda's
  • Schuttingen
  • plantenbakken

Douglas zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB

Douglas zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB aanpassen
Soort
Fijnbezaagd
Zwart
Lengte (meters)
2
2.5
3
4
5
6
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 6,90 € 5,70

Uw aanpassing
111102617520
Douglas zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Snelle LeveringUit eigen voorraad

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren

  Waar wordt Douglas Zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB voor gebruikt?

  Douglashouten Zweeds Rabat 12/26mm x 175mm WB wordt vaak toegepast voor wandbekleding van bijvoorbeeld schuren en veranda's, maar u kunt het ook goed gebruiken voor schuttingen en plantenbakken. Met Zweedse rabatdelen van Douglas hout creëert u een schitterende buitenruimte die jarenlang meegaat en die weinig onderhoud nodig heeft.

  Wat betekent WB?

  WB is de afkorting van werkende breedte. Dit is de afmeting die u kunt gebruiken als maatvoering voor het berekening voor uw bouwproject. De werkende breedte is de effectieve maat van het rabatdeel.

  Douglas houten Zweeds Rabat

  Heeft u voor uw buitenproject Zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB nodig? Kies dan voor Douglas-houten Zweeds rabat 12/26mm x 175mm WB, want dat is voor enorm veel klussen de beste optie. Op de website van Douglas-hout.nl vindt u Douglashouten Zweeds Rabat. Ons Zweeds rabat is uit voorraad leverbaar en u vindt de Douglas houten Zweedse rabatdelen standaard al in verschillende afmetingen. We maken ze ook op maat voor het geval u een andere afmeting van de Douglas Zweeds Rabat nodig heeft. Maatwerk is eenvoudig te bestellen via de webshop.

  Wat is Douglas Zweeds Rabat

  Eigenlijk zou men kunnen zeggen dat Douglas Zweeds Rabat gebaseerd is op het potdeksel principe, maar dan is het nog beter doorontwikkeld. De zichtzijde is fijn bezaagd en de achterzijde van het Douglashout geschaafd. Fijnbezaagd hout heeft een robuust uiterlijk en daarom gebruikt u bij het verven of beitsen het best een grovere kwast. Geschaafd hout wordt machinaal glad gemaakt door een schaaf. Hierdoor is het hout goed te bewerken en is het geschikt om te verven of beitsen.

  Levensduur Douglas hout Zweeds Rabat

  Wist u dat Douglas hout de sterkste Europese naaldhoutsoort is die er bestaat? Douglas-hout gaat ook minimaal 10 tot 15 jaar mee. Daarom wordt Douglashout veel gebruikt voor toepassingen buitenshuis. De mooie roodbruine kleur van het hout wordt vaak niet behandeld en verkleurt na verloop van tijd naar een blauwgrijze tint. Om dat te voorkomen kunt u beits of impregneer gebruiken om het Douglas hout mee te bewerken. Deze beitsen en teer vindt u ook in de webshop van Douglas-hout.nl.