Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 7 werkdagen Liever afhalen? Dat kan al vanaf 1 werkdag!

In het Rhomus assortiment vind je drie verschillende breedtes van dit veelzijdige profiel. De plank is geschikt voor verschillende timmerklussen zoals bijvoorbeeld schuttingen, lamellen en wand- of gevelbekleding.

Specificaties van Douglas Rhombus 25x190mm geschaafd

 • Dikte: 25mm (2,5cm)
 • Breedte: 190mm (14cm)
 • Lengte: 300 en 400cm
 • Bewerking: geschaafd

Over Douglas Rhombus 25x190mm

De Rhombus wordt in onze machinale vervaardigd uit een dikkere plank en is voorzien van ronde kanten. Hiermee is het een sterke plank met een hoogwaardige afwerking. Deze plank van 25x190mm is de breedste in het Rhombus assortiment. Wij leveren de Rhombus ook in een breedte van 90mm en 140mm.

Bij het plaatsen kan gekozen worden voor één breedte of een combinatie van verschillende breedtes voor een speels effect. Je kunt de planken horizontaal plaatsen of verticaal. Het is maar net wat jij het mooist vindt.

Eigenschappen van Douglas Rhombus 2,5x19cm

Ga je aan de slag met de Douglas Rhombus, dan profiteer je van de geweldige eigenschappen van Douglas hout. Het hout is één van de hardste Europese naaldhoutsoorten en valt in Duurzaamheidsklasse 3.

Onbehandeld Douglas hout vergrijst na verloop van tijd. Voor extra bescherming en behoud van de oorsponkelijke Douglas kleur behandel je het hout met Remmers HK Lazuur Douglas RC-190 2,5 ltr.

Combineer Douglas Rhombus met andere Douglas producten

Met planken alleen ben je er waarschijnlijk nog niet. In ons assortiment vind je ook palen, balken en regels in verschillende formaten. Wil je het hout een andere kleur geven? Kijk dan ook eens bij onze kleur beitsen. Schroeven nodig? Hebben we ook! Is er iets wat je niet hebt kunnen vinden? Bel ons dan gerust via 0318-501331.

Ga je de Douglas Rhombus planken voor een project gebruiken, maar loop je toch nog tegen wat vragen aan? Aarzel niet en neem contact met ons op. We helpen je graag met een passend advies.

Meer informatie
Houtsoort Douglas hout
CategorieDouglas Rhombus

Douglas Rhombus 25x190mm

Douglas Rhombus 25x190mm aanpassen
Soort
Geschaafd
Lengte (meters)
3
4
Meter prijs:0,00

* Verplichte velden

€ 19,13 € 15,81

Uw aanpassing
112102519030
Douglas Rhombus 25x190mm

Op voorraad

Samenvatting bestelling
  •  

   Snelle LeveringUit eigen voorraad

  •  

   Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

  •  

   Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren