Actuele levertijden:  Voor 12:00 uur besteld, levering na 7 werkdagen Liever afhalen? Dat kan al vanaf 1 werkdag!

Goede beits of olie moet je aanbrengen met een goede kwast. Onze blokkwast is gemaakt van sterk materiaal, maar is toch licht van gewicht. Dit maakt het een prettige kwast om mee te werken.

Specificaties van Blokkwast 30x70mm

 • Dikte: 30mm (3cm)
 • Breedte: 70mm (7cm)
 • Licht van gewicht

Waarom gebruik maken van een Blokkwast

Dankzij het lichte gewicht en de soepele haren is de blokkwast erg aangenaam om mee te werken. Ook beschikt de kwast over een hendel. Met deze hendel kan je de kwast tussen gebruik door laten rusten op de pot beits of olie. Hierdoor druipt de kwast uit in de pot en voorkom je onnodig verbruik.

Hoe kies je de juiste kwast voor jouw klus

Voor het beste resultaat is het van belang de juiste kwast voor jouw project te kiezen. Bij Douglas-hout.nl hebben we verschillende kwasten in het assortiment. Kies voor een blokkwast als je een groot oppervlak gaat behandelen, zoals bijvoorbeeld een schutting. De blokkwast is geschikt voor het behandelen van fijnbezaagd Douglas hout.

In ons assortiment vind je ook platte en ronde kwasten. De platte kwasten zijn iets minder dik als de blokkwasten en daarmee geschikt voor kleinere oppervlakken. De ronde kwasten worden vooral gebruikt voor de kleine, meer precieze klussen.

Combineer de blokkwast met andere Douglas producten

Ga je voor jouw project palen gebruiken die rechtstreeks de grond in gaan? Gebruik de blokkwast dan om het deel dat de grond in gaat te behandelen met teer. Je kunt de blokkwast ook gebruiken om jouw schutting, overkapping of andere constructie een mooi kleurtje geven. Bij Douglas-hout hebben we een ruim assortiment Kleur Beitsen, waaronder zwart, wit en verschillende grijstinten.

Heb je vragen over het beitsen van Douglas hout? Of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste kwast? Neem contact met ons op. We helpen je graag verder!

Meer informatie
CategorieKwasten

Blokkwast 30x70mm

€ 7,26 € 6,00
Postbezorging mogelijk

Artikelen met het label 'Postbezorging mogelijk' worden als pakket verstuurd. De verzendkosten voor een pakketlevering zijn €12.50 inclusief BTW. Bestellingen worden doorgaans binnen 2 werkdagen bij u afgeleverd.

 •  

  Snelle LeveringUit eigen voorraad

 •  

  Top kwaliteit douglas hout Sterk, duurzaam en betaalbaar

 •  

  Artikelen op maat gezaagd Uw maatwerk door ons te realiseren